
El blat i el pa a les dites catalanes
Autor: Forgas i Berdet, Esther
Any de publicació: 1992
ISBN: 84-604-2300-X
Editorial: Edicions de L'Ateneu de Tarragona
Municipi: Tarragona
Edició: Primera
Any de l'edició: 1992
Col·lecció: Lletres
Núm. de pàgines: 148
Idioma: Català
Preu de compra: 7 €
Data de compra: 01/01/1996
Observacions: Agrupades per capítols (Els treballs del camp, La sembra del gra, La collita, Les feines a l'era, Després de la batuda i Fer el pa) i dins de cada capítol per mots temàtics (Fems, Sembrar, Batuda, Moldre, Moliner, Farina...). Conté bibliografia agrícola i bibliografia paremiològica (14+31) no gaire acurada en les seves ressenyes.
Aquesta obra té 867 fitxes a la base de dades, de les quals 653 estan recollides en aquest web.