Paremiologia catalana comparada digitalPCCD

Pa de flequer. La cultura d'un aliment bàsic

Autor:
Torrents, Jacint; Sañé, Joaquim
Any de publicació:
2019
ISBN:
978-84-944473-8-9
Editorial:
Edicions Morera
Edició:
Primera
Any de l'edició:
2019
Municipi:
Barcelona
Col·lecció:
L'ermità
Núm. de la col·lecció:
9
Idioma:
Català
Varietat dialectal:
General
Núm. de pàgines:
136
Data de compra:
26/09/2021
Lloc de compra:
Tradillibreria
Preu de compra:
12 €
Observacions:
Amb textos de Joan Amades recuperats. Pa e flequer segueix la línia pròpia de la Col·lecció l'Ermità i presenta una acurada selecció de dibuixos i il·lustracions així com nombroses dites i refranys, moltes recuperades pel mateix Joan Amades, de qui també és l'extens recull de noms i tipologies de pa que inclou el llibre.