Fr. Separar ab lo cedas la farina del sagó ó cualsevol altra materia reduida á pòlvos, de modo que las partículas mès grossas quèden sòbre la tela y las mès pètitas caigan sòta.
Equivalent en castellà: Cerner.
Fr. Separar ab lo cedas la farina del sagó ó cualsevol altra materia reduida á pòlvos, de modo que las partículas mès grossas quèden sòbre la tela y las mès pètitas caigan sòta.
Equivalent en francès: Bluter.
Fr. Separar ab lo cedas la farina del sagó ó cualsevol altra materia reduida á pòlvos, de modo que las partículas mès grossas quèden sòbre la tela y las mès pètitas caigan sòta.
Equivalent en francès: Sasser.
Fr. Separar ab lo cedas la farina del sagó ó cualsevol altra materia reduida á pòlvos, de modo que las partículas mès grossas quèden sòbre la tela y las mès pètitas caigan sòta.
Equivalent en italià: Stacciare.
Fr. Separar ab lo cedas la farina del sagó ó cualsevol altra materia reduida á pòlvos, de modo que las partículas mès grossas quèden sòbre la tela y las mès pètitas caigan sòta.
Equivalent en llatí: Cribrare.