Amades i Gelats, Joan (1951): Folklore de Catalunya. Cançoner «Refranys del menjar i del beure», p. 1059. Editorial Selecta-Catalonia.
L'anyell sagnant i el porc cremant
32 recurrències en 8 variants. Primera citació: 1927.
L'anyell sagnant i el porc cremant
18 fonts, 1951.
Consells per obtenir el millor profit dels aliments.
Receptes de cuina basades en els aspectes climatològics i econòmics d'un cert període.
Lloc: Terres de l'Ebre.
Consell per cuinar-los.
Lloc: Pla de l'Estany.
Lloc: Bellvís.
L'anyell sagnant, i el porc cremant
3 fonts, 1927.
Lloc: Lleida.
Lloc: Lleida.
Lloc: Alt Pirineu.
Equivalent en francès: L'agneau saignant et le porc bien cuit.
Lloc: Perpinyà.
L'anell sagnant i el porc cremant
2 fonts, 2006.
L'anyell, sagnant, / i el porc, cremant
2 fonts, 1932.
El corderet, sagnant i el porc, cremant
1 font, 1995.
Lloc: Terres de l'Ebre.